Atenti vokser og søker autorisert regnskapsfører i Tønsberg

//Atenti vokser og søker autorisert regnskapsfører i Tønsberg

Atenti vokser og søker autorisert regnskapsfører i Tønsberg

2021-11-17T14:39:51+00:00 17. november, 2021|

Atenti AS er et fremoverlent autorisert regnskapskontor med avdelinger i Grenland, Revetal og Larvik. Vi er ca 50 ansatte og betjener flere enn 1000 kunder i ulike bransjer. For noen er vi et fullservice regnskapskontor. For andre er vi en kompetent sparringspartner som sørger for at kundene, ved hjelp av det siste og beste av teknologi og IT-systemer, kan gjøre hele eller deler av jobben selv. Atenti satser tungt på IT og automatisering og har en egen IT avdeling som kun jobber med teknologi for våre kunder.

Atenti er i sterk vekst og vi opplever stor kundetilgang fra næringslivet i og rundt Tønsberg. Vi ønsker derfor å styrke laget med en autorisert regnskapsfører ved vår nyåpnete avdeling i Tønsberg.

Atenti AS satser stort på å møte fremtidens krav til et digitalt og effektivt næringsliv. Denne strategien, kombinert med bred faglig kompetanse på regnskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgivning gjør at vi opplever betydelig økt etterspørsel fra både nye og eksisterende kunder.

Som Autorisert regnskapsfører i Atenti vil du få ansvar for egne kundeportefølje og jobbe med regnskap, lønn og årsoppgjør samt regnskapsnær rådgivning. Erfaring fra regnskapsbyråbransjen, i tillegg til at man som autorisert er faglig sterk på regnskapsområdet, tillegges ekstra vekt.

Arbeidsoppgaver

 • Ansvarlig for egen kundeportefølje
 • Bidra som faglig ressurs internt i Atenti
 • Være rådgiver for kunder på regnskapsnære spørsmål
 • Bidra til løpende effektivisering og digitalisering av kundeoppdrag

Ønskede kvalifikasjoner

Generelt god IT-forståelse, og helst arbeidserfaring med moderne ERP- og lønnssystemer som Visma Business, Tripletex, Visma Lønn etc.

Personlige egenskaper

 • Faglig interessert, glad i å lære og ser det som en selvfølge å holde deg faglig oppdatert
 • Selvstendig, evne til å ta ansvar og jobbe strukturert
 • God på kommunikasjon og trives i team med kunder og kolleger
 • Opptatt av god kultur på arbeidsplassen og ønske om å være en sentral og kundevennlig medarbeider

Vi tilbyr

 • En meget innholdsrik rolle i et moderne og solid selskap
 • Gode utviklingsmuligheter både faglig og personlig
 • Gode betingelser med utvidet pensjons- og forsikringsordning
 • Bonusordning

Praktisk informasjon

Vi gjør oppmerksom på at søknader blir behandlet fortløpende og at vi kan innkalle til intervju før søknadsfristens utløp.

Send oss en e-post her

Om arbeidsgiveren

Atenti AS er et autorisert regnskapskontor med avdelinger i Grenland, Revetal/Tønsberg, Larvik og Grenland. Etter over 30 år i bransjen teller vi i dag over 40 ansatte og betjener mer enn 1000 kunder i alle bransjer og størrelser.

Vår kompetanse på regnskapsføring, rådgivning og økonomisystemer er tilpasset et bredt spekter av virksomheter og selskapstyper. For noen er vi et fullservice regnskapskontor. For andre er vi en kompetent sparringspartner som sørger for at kundene, ved hjelp av det siste og beste av økonomisystemer, kan gjøre hele eller deler av jobben selv. Vår kompetanse på regnskapsføring, rådgivning og økonomisystemer er tilpasset et bredt spekter av virksomheter og selskapstyper.