Jobb hos oss

/Jobb hos oss
Jobb hos oss 2021-10-06T14:59:34+00:00

Jobb hos Atenti

Hos oss er menneskene det viktigste. Kunnskap og erfaring skaper et spennende og solid arbeidsmiljø for våre ansatte. Vi er alltid på jakt etter flere kloke hoder som synes regnskap er både gøy og spennende. Send oss gjerne en åpen søknad.

Erik Torp Johannesen mail: etj@atenti.no tlf: 35 51 92 92

Send åpen søknad

LEDIGE STILLINGER HOS OSS

Rådgivende IT-konsulent

Atenti AS har økonomisystemer som et av våre viktigste satsingsområder. Det å tilby et regnskapssystem er noe alle kan gjøre. Det kreves imidlertid kompetanse, erfaring og kunnskap for å kunne tilby riktig løsning og god veiledning. Vi i Atenti jobber derfor kontinuerlig med å utvikle og oppdatere oss på det siste innen teknologi i vår bransje.

Se stillingsbeskrivelse

Jobb i Atenti

Atenti AS er et autorisert regnskapskontor med avdelinger i Vestfold og Telemark. Etter 30 år i bransjen teller vi i dag mer enn 40 medarbeidere og betjener mer enn 1 000 kunder i alle bransjer og størrelser.

Samarbeidsformen mellom Atenti og kundene varierer etter behov. For noen er vi et fullservice regnskapskontor. For andre er vi en kompetent sparringspartner som sørger for at kundene, ved hjelp av det siste og beste av økonomisystemer, kan gjøre hele eller deler av jobben selv.

Mer om Atenti

Stillinger

Stilling
Stillingstype
Sted
Søknadsfrist
Heltid
Tønsberg
31. oktober 2021