1. mars åpner Atenti regnskapskontor i Larvik 2019-03-12T11:15:39+00:00

1.mars åpnet Atenti nytt regnskapskontor i Larvik

Den viktigste rollen til en god regnskapsfører er å være en kunnskapsrik og tilgjengelig samarbeidspartner.

1 mars åpnet Atenti nok et regnskapskontor i Vestfold. Med 4 dyktige regnskapsførere vil vi nå bistå bedrifter i Larvik og omegn med regnskapsførsel og god økonomisk rådgivning. I tillegg vil regnskapsførerne løse oppgaver som lønnskjøring, årsregnskap og skattemelding.

Bli kjent med våre regnskapsførere her.

Et erfarent regnskapskontor.

Atenti er allerede et godt etablert regnskapskontor i Vestfold og Telemark, med regnskapskontor i Skien og på Revetal utenfor Tønsberg. Vi bistår i dag mer enn 700 virksomheter i Vestfold og Telemark med regnskap, lønn, årsoppgjør og økonomisk rådgivning.

Partner som fast kundekontakt.

Atenti ledes av syv partnere, som alle er aktive i driften av regnskapskontorene. Samtlige av våre kunder er knyttet til en partner, som er kundens faste kontaktpunkt. Målet er å sikre alle kunder kontinuitet og trygghet.

Du kan lese mer om Atenti her 

Regnskapsføreren er en samarbeidspartner.

Nøkkelen til et lønnsomt samarbeid er kombinasjonen av faglig dyktige regnskapsførere og moderne, digitale verktøy innenfor økonomiområdet. Atenti tilbyr de mest moderne økonomisystemene for lønnskjøring, reiseregning, utleggsrefusjon, digital bilagsflyt, remittering, timeføring og de fleste andre økonomiprosesser. I kombinasjon med personlig rådgivning skaper vi i Atenti verdi for din virksomhet.

Økonomisk rådgivning som gjør hverdagen enklere

I Atenti har vi som mål at kundene skal oppleve et godt samarbeid som gjør hverdagen enklere. Atenti er et fremoverlent regnskapskontor som leverer høy kvalitet og gode løsninger. Vi gleder oss stort over oppstarten i Larvik med fire dyktige og erfarne folk på laget.

Ønsker du å bli kontaktet av en av våre regnskapsførere så klikk her

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg?

35 51 92 92
post@atenti.no