Utsendelse av lønnslipp fra Atenti vil i 2022 skje elektronisk for alle våre kunder

2022-02-03T10:17:33+00:00 2. februar, 2022|Nyheter|

En lønnslipp vil som regel inneholde fødselsnummer og annen sensitiv informasjon. Derfor er det viktig at den ikke er tilgjengelig for andre enn adressaten (jf. personvernforordningen artikkel 5 nr.1 bokstav f og artikkel 32).

Selv om en lønnslipp sendes som PDF og er passord-beskyttet, er dessverre ikke dette nok for å ivareta sikkerheten ihht loven. Derimot, hvis vi publiserer lønnslippen i en elektronisk portal, som f.eks Visma Home eller i Tripletex, sørger vi for trygg og sikker oppbevaring av lønnslippen i tillegg til en rekke andre fordeler:

  • Du får varsel når ny lønnsslipp er tilgjengelig
  • Du kan se både lønn, trekk, utlegg og feriesaldo
  • I tillegg har du full oversikt over tidligere lønnsslipper og kan hente dem frem akkurat når du ønsker

Å motta en lønnslipp koster kr 15,- pr stk i Visma Home. I Tripletex en det inkludert i systemkostnaden per ansatt.

Er du ennå ikke i gang med elektronisk lønnslipp kommer vi til å ta kontakt. Er du nysgjerrig på dette og ønsker å komme i gang med dette nå, ta kontakt med din regnskapsfører eller sende oss en epost på support@atenti.no.