Spennende stilling som lønnskonsulent i Atenti

///Spennende stilling som lønnskonsulent i Atenti

Spennende stilling som lønnskonsulent i Atenti

2020-11-27T07:47:57+00:00 27. november, 2020|Stilling ledig|

Atenti AS er et fremoverlent autorisert regnskapskontor med avdelinger i Grenland, Revetal og Larvik. Vi er over 40 ansatte og betjener flere enn 1000 kunder i ulike bransjer. For noen er vi et fullservice regnskapskontor. For andre er vi en kompetent sparringspartner som sørger for at kundene, ved hjelp av det siste og beste av teknologi og IT-systemer, kan gjøre hele eller deler av jobben selv. Atenti satser tungt på IT og automatisering og har en egen IT avdeling som kun jobber med teknologi for våre kunder.

Atenti AS har de siste 5 årene satset stort på å møte fremtidens krav til et digitalt og effektivt næringsliv. Denne strategien kombinert med bred faglig kompetanse på regnskap, lønn og bedriftsøkonomisk rådgivning gjør at vi opplever betydelig etterspørsel fra kunder. Vi ønsker å styrke vårt team med en lønnskonsulent til vår avdeling på Revetal i Tønsberg kommune. Kandidaten bør ha erfaring fra lønns- og regnskapsfaget og skal i hovedsak jobbe med lønn og lønnsrelaterte prosesser for Atenti sine kunder.

Arbeidsoppgaver

 • Være ansvarlig for lønnskjøring og prosesser knyttet til lønn på Atenti sine kundeoppdrag
 • Følge opp sykemeldinger og kommunikasjon med NAV
 • Være en intern ressurs på alt innen A-meldinger
 • Være rådgiver for kunder på lønn, HR og pensjon

Ønskede kvalifikasjoner

 • Generelt god IT-forståelse, og har aller helst arbeidserfaring med moderne lønnssystemer som Visma Lønn, Tripletex, H&L e.l.
 • Relevant utdanning er ønskelig, men vi er vel så opptatt av hvem du er og hva du kan fra før
 • Kompetanse på relevant arbeidsrett
 • Svært gode ferdigheter i norsk språk

Personlige egenskaper

 • Faglig interessert, glad i å lære og ser det som en selvfølge å holde deg faglig oppdatert
 • Selvstendig, evne til å ta ansvar og jobbe strukturert
 • God på kommunikasjon og trives i team med kunder og kolleger
 • Opptatt av god kultur på arbeidsplassen med ønske om å være en sentral og kundevennlig medarbeider

Vi tilbyr

 • En meget innholdsrik rolle i et moderne og solid selskap
 • Gode utviklingsmuligheter både faglig og personlig
 • Gode betingelser med utvidet pensjons- og forsikringsordning
 • Bonusordning
Send oss en e-post her

Om arbeidsgiveren

Atenti AS er et autorisert regnskapskontor med avdelinger i Grenland, Revetal/Tønsberg, Larvik og Grenland. Etter over 30 år i bransjen teller vi i dag over 40 ansatte og betjener mer enn 1000 kunder i alle bransjer og størrelser.

Vår kompetanse på regnskapsføring, rådgivning og økonomisystemer er tilpasset et bredt spekter av virksomheter og selskapstyper. For noen er vi et fullservice regnskapskontor. For andre er vi en kompetent sparringspartner som sørger for at kundene, ved hjelp av det siste og beste av økonomisystemer, kan gjøre hele eller deler av jobben selv. Vår kompetanse på regnskapsføring, rådgivning og økonomisystemer er tilpasset et bredt spekter av virksomheter og selskapstyper.